Sinds 1989 | 35ste editie | 7 & 8 september 2024

Sportimpuls Goudse Singelloop

Pak deze kans en begin weer met bewegen en sporten!

Vanuit de organisatie van de Goudse Singelloop is er plek voor circa 50 personen die momenteel niet sporten, maar het wel graag zouden willen. Je gaat 6 weken voorafgaand aan de Goudse Singelloop sporten bij de atletiekvereniging AV Gouda onder begeleiding van GO!uda Sport. Je doel is meedoen aan een afstand van de Goudse Singelloop.

Voor wie is deze sportimpuls?
De Goudse Sportimpuls is voor jong en oud (vanaf 8 jaar) vanuit de omgeving Gouda die last hebben van o.a. overgewicht of überhaupt niet aan sporten toekomen. Graag willen we deze groep weer aan het sporten krijgen. Personen die sociale steun kunnen gebruiken hebben voorrang op deelname.

Jouw programma
Het programma start vanaf 1 augustus bij AV Gouda, waarbij je in 6 weken gaat trainen richting de Goudse Singelloop.
Wekelijks ga je onder begeleiding en in groepsverband een uur trainen om uiteindelijk de 1, 2 of 5 km te kunnen lopen op 8 of 9 september tijdens de Goudse Singelloop.

Naast training krijg je ook instructie over eten en over het juiste gebruik van je lichaam. Je krijgt te horen wat je wel of niet kan eten en hoe je je lichaam goed in balans brengt. Vanuit de organisatie krijg je een sportshirt aangeboden en kan je deelnemen aan de Goudse Singelloop.

Schrijf jij je ook in?!

Inschrijven en aanmelden
Heb je er zin in, meld dan jezelf aan via info@epicinderunning.nl.
Geef aan waarom jij van het gratis programma gebruik wil maken. Hierna zal je voorafgaand aan de eerste training de informatie per mail ontvangen.

Deze sportimpuls rond de Goudse Singelloop wordt aangeboden door de gemeente Gouda in samenwerking met onderstaande partijen: