Since 1989 | 31ste editie | Vrijdag 13 september 2019

Sportimpuls Goudse Singelloop

Pak deze kans en begin weer met bewegen en sporten!

Vanuit de organisatie van de Goudse Singelloop is er plek voor circa 25 personen die momenteel niet sporten, maar het wel graag zouden willen. Je gaat 6 weken voorafgaand aan de Goudse Singelloop sporten bij de atletiekvereniging AV Gouda. Je doel is meedoen aan een afstand van de Goudse Singelloop. Tevens krijg je daarna nog 3 maanden de mogelijkheid om gratis te blijven sporten op eigen initiatief.

Voor wie is deze sportimpuls?
De Goudse Sportimpuls is voor jong en oud (vanaf 8 jaar) vanuit de omgeving Gouda die last hebben van o.a. overgewicht of überhaupt niet aan sporten toekomen. Graag willen we deze groep weer aan het sporten krijgen. Personen die sociale steun kunnen gebruiken hebben voorrang op deelname.

Jouw programma
Het programma start op 9 augustus om 19.00 uur bij AV Gouda. Let op! Dus NIET op 6 augustus, zoals eerder gecommuniceerd.
Wekelijks ga je op vrijdagavond onder begeleiding en in groepsverband een uur trainen om uiteindelijk de 1, 2 of 3,5 km te kunnen lopen op 13 september tijdens de Goudse Singelloop.

Naast training krijg je ook instructie over eten en over het juiste gebruik van je lichaam. Je krijgt te horen wat je wel of niet kan eten en hoe je je lichaam goed in balans brengt. Vanuit de organisatie krijg je een sportshirt aangeboden en natuurlijk een startbewijs voor de Goudse Singelloop.

Schrijf jij je ook in?!

Inschrijven en aanmelden
Heb je er zin in, meld dan jezelf aan via info@epicinderunning.nl.
Geef aan waarom jij van het gratis programma gebruik wil maken. Graag ook je telefoonnummer vermelden zodat we snel contact met je op kunnen nemen voor een intake. Hierna zal je voorafgaand aan de eerste training een starterspakket ontvangen.

Deze sportimpuls rond de Goudse Singelloop wordt aangeboden door de gemeente Gouda in samenwerking met onderstaande partijen: