Sinds 1989 | 35ste editie | 7 & 8 september 2024

Sponsoren

Je komt waarschijnlijk vaak in contact met Centric, of het nu gaat om betalingen in de winkel, het aanvragen van een paspoort, of de stipte bezorging van je bestelling. Elke dag vertrouwen talloze organisaties en hun klanten op onze technologische oplossingen, hoogwaardige IT-diensten en gekwalificeerde professionals. Wij ondersteunen onze klanten in hun kernactiviteiten en zorgen er samen voor dat vitale processen in onze samenleving altijd blijven draaien.

Concorp maakt de tofste merken en de allerlekkerste snoepjes! En dat doen we vanuit twee productielocaties, namelijk Jirnsum en Waddinxveen, waar ook ons hoofdkantoor staat. We zijn een oer-Hollands familiebedrijf in het zoetwarensegment met bekende merken, zoals Autodrop, Oldtimers, Fisherman’s Friends, Vitalp, Heksehyl en Skittles. Samen met onze 150 collega’s geven we kleur aan ieders smaak. Iedereen is uniek, maar we hebben één ding met elkaar gemeen: gevoel van trots en enthousiasme. Je ziet ons dan ook tijdens de Goudse Singelloop als deelnemer aan de loop of juichend als supporter! En wist je trouwens dat we regelmatig op zoek zijn naar nieuwe collega’s?

Zeeuw & Zeeuw is dé official Ford-dealer voor Gouda, Waddinxveen en omstreken. Bij Zeeuw & Zeeuw kunt u terecht voor nieuwe Ford personen auto’s, Ford bedrijfswagens, Ford A1 Occasions, Ford Onderhoud, Ford Lease en Ford Credit.

De Brede School is een op inhoud gerichte samenwerking tussen scholen en organisaties in Gouda op het gebied van welzijn, cultuur, sport, natuur, techniek en educatie.

Zij organiseren jaarlijks meer dan 2.000 activiteiten voor 10.000 kinderen. Hiermee versterken ze hun sociale competenties en burgerschap. Het optimaliseren van ontwikkelingskansen van kinderen en hun ouders is het hoogste doel. Voor het kind! Met elkaar.

Westergouwe is een project van de gemeente Gouda, VolkerWessels Vastgoed en Heijmans. Het aanbod is zeer divers, van rijwoning tot vrijstaande villa, van appartement tot bouwkavel. In de komende fasen komt de polder letterlijk de wijk in, in de vorm van Polderparken.
De Van Nieuwpoort Groep bestaat uit een keten bedrijven die bouwgrondstoffen en -producten levert. Zij richten zich op gebiedsontwikkeling, het op duurzame wijze winnen en verhandelen van bouwgrondstoffen en het produceren van beton- en EPS producten. Samen vormen hun activiteiten al decennia lang een sterk fundament voor de bouw.
Bij Run2Day is iedereen gek van hardlopen. Verkoper, inkoper, marketing manager; iedereen loopt hard! Daarom kunnen we je ook zo goed adviseren. We kennen de fun, de verslaving, de vermoeidheid, de spierpijn, de emotie en alles wat bij hardlopen komt kijken. En daarom nemen we alleen genoegen met de beste producten… Kom bijvoorbeeld bij ons langs voor het nieuwste assortiment van adidas running. Voor lopers die opzoek zijn naar comfort voelt de nieuwe Supernova collectie van adidas aan als een warme, zachte jas. De lopers die opzoek zijn naar snelheid kunnen we helpen met de record brekende Adizero collectie. Kom snel langs bij Run2Day in de winkel, of bezoek run2day.nl.