Since 1989 | 32ste editie | Vrijdag 11 september 2020

Sponsoren

De Goudse verzekeringen biedt haar klanten een breed assortiment van financiële producten en verzekeringen: schade-, inkomens- en levensverzekeringen. We hebben onze organisatie zo ingericht dat we snel en daadkrachtig kunnen inspelen op ontwikkelingen op de verschillende deelmarkten. Daarbij concentreren wij ons steeds sterker op oplossingen voor ondernemers; dit sluit goed aan op het ondernemerskarakter van De Goudse. Op de internationale markt richt De Goudse zich op reis- en expatriatesverzekeringen.

rabobank

De Rabobank is een coöperatieve bank met een missie. Samen met klanten, leden en partners zetten we ons in voor een sterkere leefomgeving en voor de grote maatschappelijke uitdagingen van nu. Met als uitgangspunt dat we samen meer bereiken dan alleen.

ANDRITZ Gouda BV, deel van ANDRITZ SEPARATION, is een veelzijdige producent en leverancier van machines voor de verwerking van voedingsmiddelen, chemische producten en afvalstoffen. Het uitgebreide productportfolio omvat zowel standalone apparatuur als kant-en-klare procesoplossingen.

De Goudse post wil inwoners via nieuws, artikelen, aanbiedingen, en tips informeren over ontwikkelingen en activiteiten in hun buurt.

Mokveld is een toonaangevende fabrikant van op maat gemaakte afsluiters. Met 370 medewerkers, hoofdkantoor en fabriek in Gouda, een fabriek in Maleisië en meer dan 10 vestigingen wereldwijd is Mokveld een internationaal opererend bedrijf.

Wij begrijpen dat u als particuliere of zakelijke klant niet constant op de hoogte kunt zijn van alle ontwikkelingen en veranderingen in het verzekeringswezen. Laat staan dat u de kleine lettertjes leest. Daarom doen wij dat voor u.

Op het gebied van pensioenen, hypotheken en (collectieve) (zorg)verzekeringen en makelaardij zijn wij uw totale financiële dienstverlener en risicomanager. Wij zorgen ervoor dat het plaatje klopt en dragen daarvoor de verantwoording. Door te doen wat we zeggen en te zeggen wat we doen. Op basis van een persoonlijke benadering ontzorgen wij u op financieel vlak. Maatwerk noemen we dat.

Van Bunningen Gouda is dé official Ford-dealer voor Gouda, Waddinxveen en omstreken. Bij Van Bunningen Gouda kunt u terecht voor nieuwe Ford personen auto’s, Ford bedrijfswagens, Ford A1 Occasions, Ford Onderhoud, Ford Lease en Ford Credit.

VS sport is een dynamische en vooruitstrevende onderneming gericht op sportspecialisme. Onze passie voor sport is voelbaar en zichtbaar in de winkel. Onze producten en services moeten het persoonlijk welzijn verbeteren, het sportplezier verhogen en ervoor zorgen dat al onze klanten hun sport optimaal kunnen uitoefenen.

Vanbreda Risk & Benefits Nederland is een middelgrote onafhankelijke assurantiemakelaar. Al meer dan 160 jaar bieden wij aantrekkelijke assurantieprogramma’s aan voor beroepsgroepen, voor uw bedrijf en voor u als particulier.

Als onafhankelijk adviseur kunnen wij in volledige vrijheid, met de door ons geselecteerde aanbieders, over uw assurantiepakket onderhandelen. Wij werken samen met ongeveer 50 verzekeraars in Nederland. Onze adviseurs kennen de markt en beschikken over een aanzienlijk netwerk. Zij gaan op zoek naar een concurrerende prijs en uitstekende condities. Zo wordt alleen het beste gebundeld: voor iedere klant een passend pakket.

Bij FitForMe maken we niet zomaar vitaminesupplementen. We doen dat vanuit een passie voor gezondheid. En altijd volgens de laatste wetenschappelijke inzichten. Wij geloven dat een gezond leven voor iedereen is weggelegd. Ook voor mensen die strijden tegen ernstig overgewicht.