Sinds 1989 | 34ste editie | 9 & 10 september 2023

Sponsoren

De Goudse verzekeringen biedt haar klanten een breed assortiment van financiële producten en verzekeringen: schade-, inkomens- en levensverzekeringen. We hebben onze organisatie zo ingericht dat we snel en daadkrachtig kunnen inspelen op ontwikkelingen op de verschillende deelmarkten. Daarbij concentreren wij ons steeds sterker op oplossingen voor ondernemers; dit sluit goed aan op het ondernemerskarakter van De Goudse. Op de internationale markt richt De Goudse zich op reis- en expatriatesverzekeringen.

Mokveld is een toonaangevende fabrikant van op maat gemaakte afsluiters. Met 370 medewerkers, hoofdkantoor en fabriek in Gouda, een fabriek in Maleisië en meer dan 10 vestigingen wereldwijd is Mokveld een internationaal opererend bedrijf.

Concorp maakt de tofste merken en de allerlekkerste snoepjes! En dat doen we vanuit twee productielocaties, namelijk Jirnsum en Waddinxveen, waar ook ons hoofdkantoor staat. We zijn een oer-Hollands familiebedrijf in het zoetwarensegment met bekende merken, zoals Autodrop, Oldtimers, Fisherman’s Friends, Vitalp, Heksehyl en Skittles. Samen met onze 150 collega’s geven we kleur aan ieders smaak. Iedereen is uniek, maar we hebben één ding met elkaar gemeen: gevoel van trots en enthousiasme. Je ziet ons dan ook tijdens de Goudse Singelloop als deelnemer aan de loop of juichend als supporter! En wist je trouwens dat we regelmatig op zoek zijn naar nieuwe collega’s?

Zeeuw & Zeeuw is dé official Ford-dealer voor Gouda, Waddinxveen en omstreken. Bij Zeeuw & Zeeuw kunt u terecht voor nieuwe Ford personen auto’s, Ford bedrijfswagens, Ford A1 Occasions, Ford Onderhoud, Ford Lease en Ford Credit.

VS sport is een dynamische en vooruitstrevende onderneming gericht op sportspecialisme. Onze passie voor sport is voelbaar en zichtbaar in de winkel. Onze producten en services moeten het persoonlijk welzijn verbeteren, het sportplezier verhogen en ervoor zorgen dat al onze klanten hun sport optimaal kunnen uitoefenen.

De Brede School is een op inhoud gerichte samenwerking tussen scholen en organisaties in Gouda op het gebied van welzijn, cultuur, sport, natuur, techniek en educatie.

Zij organiseren jaarlijks meer dan 2.000 activiteiten voor 10.000 kinderen. Hiermee versterken ze hun sociale competenties en burgerschap. Het optimaliseren van ontwikkelingskansen van kinderen en hun ouders is het hoogste doel. Voor het kind! Met elkaar.

Westergouwe is een project van de gemeente Gouda, VolkerWessels Vastgoed en Heijmans. Het aanbod is zeer divers, van rijwoning tot vrijstaande villa, van appartement tot bouwkavel. In de komende fasen komt de polder letterlijk de wijk in, in de vorm van Polderparken.