Sinds 1989 | 33ste editie | 10 & 11 september 2022

Sponsoren

De Goudse verzekeringen biedt haar klanten een breed assortiment van financiële producten en verzekeringen: schade-, inkomens- en levensverzekeringen. We hebben onze organisatie zo ingericht dat we snel en daadkrachtig kunnen inspelen op ontwikkelingen op de verschillende deelmarkten. Daarbij concentreren wij ons steeds sterker op oplossingen voor ondernemers; dit sluit goed aan op het ondernemerskarakter van De Goudse. Op de internationale markt richt De Goudse zich op reis- en expatriatesverzekeringen.

rabobank

De Rabobank is een coöperatieve bank met een missie. Samen met klanten, leden en partners zetten we ons in voor een sterkere leefomgeving en voor de grote maatschappelijke uitdagingen van nu. Met als uitgangspunt dat we samen meer bereiken dan alleen.

Mokveld is een toonaangevende fabrikant van op maat gemaakte afsluiters. Met 370 medewerkers, hoofdkantoor en fabriek in Gouda, een fabriek in Maleisië en meer dan 10 vestigingen wereldwijd is Mokveld een internationaal opererend bedrijf.

Wij begrijpen dat u als particuliere of zakelijke klant niet constant op de hoogte kunt zijn van alle ontwikkelingen en veranderingen in het verzekeringswezen. Laat staan dat u de kleine lettertjes leest. Daarom doen wij dat voor u.

Op het gebied van pensioenen, hypotheken en (collectieve) (zorg)verzekeringen en makelaardij zijn wij uw totale financiële dienstverlener en risicomanager. Wij zorgen ervoor dat het plaatje klopt en dragen daarvoor de verantwoording. Door te doen wat we zeggen en te zeggen wat we doen. Op basis van een persoonlijke benadering ontzorgen wij u op financieel vlak. Maatwerk noemen we dat.

Zeeuw & Zeeuw is dé official Ford-dealer voor Gouda, Waddinxveen en omstreken. Bij Zeeuw & Zeeuw kunt u terecht voor nieuwe Ford personen auto’s, Ford bedrijfswagens, Ford A1 Occasions, Ford Onderhoud, Ford Lease en Ford Credit.

VS sport is een dynamische en vooruitstrevende onderneming gericht op sportspecialisme. Onze passie voor sport is voelbaar en zichtbaar in de winkel. Onze producten en services moeten het persoonlijk welzijn verbeteren, het sportplezier verhogen en ervoor zorgen dat al onze klanten hun sport optimaal kunnen uitoefenen.

De Brede School is een op inhoud gerichte samenwerking tussen scholen en organisaties in Gouda op het gebied van welzijn, cultuur, sport, natuur, techniek en educatie.

Zij organiseren jaarlijks meer dan 2.000 activiteiten voor 10.000 kinderen. Hiermee versterken ze hun sociale competenties en burgerschap. Het optimaliseren van ontwikkelingskansen van kinderen en hun ouders is het hoogste doel. Voor het kind! Met elkaar.

Bij Chiropractie Centraal zijn ze trots op hun service om ervoor te zorgen dat al onze chiropractoren en medewerkers onze klanten optimaal helpen. Zij streven ernaar om verder te gaan dan de top van ons vak als het gaat om uw zorg en welzijn. Om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, investeert Chiropractie Centraal in extra cursussen, trainingen en programma’s om ervoor te zorgen dat onze chiropractors de beste van het beste zijn in ons vak.
Westergouwe is een project van de gemeente Gouda, VolkerWessels Vastgoed en Heijmans. Het aanbod is zeer divers, van rijwoning tot vrijstaande villa, van appartement tot bouwkavel. In de komende fasen komt de polder letterlijk de wijk in, in de vorm van Polderparken.