Sinds 1989 | 35ste editie | 7 & 8 september 2024

Goede Doel

Prinses Máxima Centrum – Project Quality of Life

In het Prinses Máxima Centrum worden dagelijks activiteiten en evenementen georganiseerd, op de kamers van de kinderen én in speciaal hiervoor ontworpen ruimtes. Zo beschikt het centrum over een theater, bibliotheek, een tienerlounge en een bouwplaats. De activiteiten die georganiseerd worden, bieden de kinderen afleiding en ontspanning. Daarnaast stimuleert het ook het fysieke, cognitieve, emotionele, sociale en spirituele functioneren. Ook muziek krijgt veel aandacht binnen het Prinses Máxima Centrum. Naast de dagelijkse activiteiten zijn er ook events en vieringen voor kinderen en hun gezinnen. Denk aan het sinterklaasfeest, Kerst, Ramadan, Sint Maarten, Moederdag etc. Zodat gezinnen dit toch samen kunnen beleven, ondanks het verblijf in het centrum.

Wil je écht het verschil maken? Start dan ook jouw eigen actie om geld op te halen op ons platform en draag direct bij aan het domein Quality of Life van het Prinses Máxima Centrum.

De grote aandacht voor kwaliteit van leven in het Prinses Máxima Centrum is uniek. Er wordt gezorgd dat ‘het dagelijkse leven’ en de ontwikkeling van de kinderen en het gezin zoveel mogelijk door kunnen gaan. We noemen dit ontwikkelingsgerichte zorg. Er is aandacht voor alle ontwikkelingsdomeinen; fysiek, sociaal, emotioneel, cognitief en spiritueel. De faciliteiten, programma’s en projecten binnen Quality of Life dragen direct bij aan het welzijn van kind en gezin en worden door de ouders en kinderen als zeer waardevol ervaren.

Klik hier om jouw eigen actie te starten of te doneren.