Sinds 1989 | 35ste editie | 7 & 8 september 2024

Informatie voor de scholen

De Brede School ondersteunt dit jaar de Goudse Singelloop 2020. Helaas kan vanwege het coronavirus en de beperkingen en onmogelijkheden in het organiseren van grootschalige evenementen de Goudse Singelloop niet in haar oorspronkelijke vorm plaats vinden op 11 september 2020.
In overleg met de gemeente is besloten om het dit jaar virtueel te organiseren

Hoe werkt het? Iedereen maakt zijn of haar hardloopfeestje!
Elk kind kan zich online inschrijven voor de Virtuele Singelloop. Tussen 1 en 11 september kan er gerend worden. Het tijdstip en de plaats kun je dit jaar zelf bepalen.
Dit maakt het dit jaar ook mogelijk om de run met de hele school, klas of straat te doen. Dat is natuurlijk niet verplicht, kinderen kunnen ook rennen met hun eigen vader of moeder. De kinderen kunnen zich inschrijven voor de 1 of 2 km en natuurlijk krijgt iedere deelnemer een medaille en ook het unieke Goudse Virtuele running shirt! Na hun loop kunnen ze hun tijd doorgeven via www.singelloop.nl.

Aanmelden kinderloop!
Inschrijven kan via https://singelloop.nl/bredeschool, door in te schrijven via deze unieke link, betaalt de Brede School een gedeelte van de deelname en profiteert de deelnemer van de korting. Ook zorgen wij ervoor dat de shirts en de medailles voor de deelnemer bij de scholen liggen vóór 1 september. Inschrijven kan tot 15 juli 2020.

Laat zien dat je erbij was.
Na hun loop kunnen de deelnemers op www.singelloop.nl hun tijd doorgeven en maken ze te allen tijde kans op een leuke prijs.
Daarnaast zou het leuk zijn als ze een leuke foto met hun Singelloop shirt en medaille om de nek via #GoudseVirtueleSingelloop delen op social media. Deze foto komt dan op www.singelloop.nl en voor elke foto doneert De Goudse Verzekeringen € 1,- aan het goede doel.

Loop mee en schrijf je nu in voor de Scholieren Loop!

Schrijf je nu in!